Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΙΣ ΜΠΟΡΕΣ Ο ''ΑΕΤΟΣ''...

Αγαπητοί συνάδελφοι, σήμερα πριν τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης, το Δ.Σ. θα προχωρήσει σε ανασυγκρότηση θέσεων, μετά την υποβολή παραίτησής μου (σχετική ανακοίνωσή μου εδώ). Το Ενιαίο Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο, από την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών έκανε λόγο για ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ και πρότεινε κυλιόμενη ανάληψη προεδρείου από τις 3 πρώτες παρατάξεις. Αναμένουμε, από τις παρατάξεις, με το παράδειγμά τους να κάνουν πράξη την ΕΝΟΤΗΤΑ αναλαμβάνοντας την ευθύνη διατήρησης του Προεδρείου για 3 μήνες και μετά να αναλάβει Πρόεδρος από την τρίτη παράταξη. 
Αναντίστοιχα προς τη στάση της ΔΑΚΕ και της ΠΑΣΚ στις αρχαιρεσίες της 2ας Δεκεμβρίου, για ανάδειξη Προέδρου, προσωπικά θα στηρίξω τον Πρόεδρο που θα προταθεί, ζητώντας από όλους να πράξουν το αντίστοιχο. Επαναλαμβάνω, η ΕΝΟΤΗΤΑ είναι εύκολο να γίνεται καραμέλα στα λόγια κάποιων, αλλά δύσκολη στην πράξη. Ο Πρόεδρος θα πρέπει να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή στήριξη και όχι να εκλέγεται κατά πλειοψηφία, όπως στη δική μου περίπτωση και μάλιστα ισχνή.

Με την ίδια ευθύτητα δηλώνω πως στην περίπτωση που θέσει υποψηφιότητα ο ''συνάδελφος'' που με απείλησε/προειδοποίησε με μήνυση, λυπάμαι αλλά δεν δύναμαι να ψηφίσω κάποιον που θέλει να χειραγωγήσει την ανεξάρτητη συνδικαλιστική έκφραση. Αναμένω εδώ και μία εβδομάδα να βγει και να αναλάβει τις ευθύνες του δημόσια και να απολογηθεί, να ΒΓΕΙ ΣΑΝ ''ΑΕΤΟΣ'' που μετράει τις μπόρες και όχι τις ώρες (για να ξεχαστεί το θέμα) και να πει MEA CULPA. Φευ...Δάσκαλε που δίδασκες...
 
Θα στηρίξω τον Πρόεδρο που θα αναδειχθεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ και όχι στα λόγια. Προτίθεμαι να αναλάβω και να ολοκληρώσω αρμοδιότητες που θα μου ανατεθούν, να καταθέσω προτάσεις, να απαντώ στα email του, να μην του δυσχεράνω τη δουλειά του, αλλά να την υποβοηθήσω. ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ. ΑΛΛΑ, παράλληλα, θα τον ελέγχω για την τήρηση του ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ, για την τήρηση των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ, θα του υπενθυμίζω σθεναρά πως μόνο ΕΝΙΑΙΑ γίνεται πράξη η ΕΝΟΤΗΤΑ. Θα του ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΑΔΙΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΑ, ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ και ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ''ΦΙΛΟΥΣ'' ΤΗΣ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ Δ.Σ.

Ουδατζής Νίκος
ΠΕ60 Νηπιαγωγός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου