Ενημέρωση Δ.Σ.

Αδυναμία συγκρότησης Δ.Σ. - Αναμονή γνωμοδότησης νομικής συμβούλου ΔΟΕ - 
1 Δεκεμβρίου 2013
Μετά τις αρχαιρεσίες της 5ης Νοεμβρίου 2013 πραγματοποίηθηκε η πρώτη συνεδρίαση των νεοεκλεγμένων μελών για να συγκροτηθούν σε σώμα. Στην πρώτη συνεδρίαση τέθηκε ζήτημα διάρκειας της θητείας του Δ.Σ., ως αποτέλεσμα αλλαγής του καταστατικού την ημέρα των εκλογών. Παρ' ότι οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν με το παλαιό καταστατικό, παρ' ότι εξελέγησαν 7 μέλη στο Δ.Σ. όπως προέβλεπε το παλιό καταστατικό (και όχι 9 όπως προβλέπει το νέο καταστατικό), παρ' ότι το νέο καταστατικό ακόμα δεν έχει κατατεθεί προς έγκριση στο πρωτοδικείο, παρ' ότι...πολλά άλλα...η ΔΑΚΕ και η ΔΗ.ΣΥ. έθεσαν το ζήτημα αιτούμενοι οι συνάδελφοι γνωμοδότησης. Οι εκπρόσωποι του Ενιαίου Ανεξάρτητου Ψηφοδελτίου και ο εκπρόσωπος της ΕΣΑΚ αποδεχθήκαμε το αίτημά τους, για να μην ξεκινήσουμε με εντάσεις και προστριβές. Από τις 14 Νοεμβρίου, μετά από συνεχείς επαφές με τη ΔΟΕ, τον Γραμματέα της ΔΟΕ και το δικηγορικό γραφείο της νομικής συμβούλου της ΔΟΕ, κοντεύουμε ένα μήνα δίχως συγκρότηση και ακόμα περιμένουμε από τη ΔΟΕ. ΕΛΕΟΣ. Κάποιοι παίζουν παιχνίδι με το σωματείο, αλλά θα έρθει η ώρα που θα μιλήσουμε ΑΝΟΙΚΤΑ για αυτά. Αυτό που γίνεται στο σύλλογο είναι ΝΤΡΟΠΗ και η ευθύνη θα αποδοθεί εν καιρώ. 
Δυστυχώς, όπως φαίνεται, τα αποτελέσματα της 5ης Νοεμβρίου 2013, δεν άρεσαν σε κάποιους, τοπικά και κεντρικά....
________________________________________________________________________________

Αντικατάσταση μέλους Δ.Σ. - Ανάρτηση Τετάρτη 13/11/2012

Κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ., στις 8 Νοεμβρίου 2012, κατατέθηκε εγγράφως η παραίτηση του Ειδικού Γραμματέα Δ.Σ. Χριστοδούλου Νίκου για λόγους προσωπικούς. Το παραιτηθέν μέλος, που συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της Δ.Α.Κ.Ε., αντικαταστάθηκε από τον συνάδελφο Τσενεσίζη Ανδρέα. 
Παρ' ότι η παραίτηση του συναδέλφου Χριστοδούλου Νίκου πραγματοποιήθηκε μόλις ένα μήνα μετά από τη συμμετοχή του στις εκλογές του συλλόγου και την ανάδειξή του στην τρίτη θέση της σχετικής σταυροδοσίας του ψηφοδελτίου της Δ.Α.Κ.Ε., καλοπροαίρετα αποδεχόμαστε την επίκληση προσωπικών λόγων ως αιτία παραίτησης.
___________________________________________________________________________
Αγαπητοί συνάδελφοι, την Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012 θα πραγματοποιηθεί η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χαλκιδικής στο Πνευματικό Κέντρο Νέων Μουδανιών. Μεταξύ άλλων θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής. Το πλήρες πρόγραμμα έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του συλλόγου. Μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ
Είναι ιδιαίτερα σημαντική η μαζική μας παρουσία και συμμετοχή.