Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΘΕΛΕΙ Η ''ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ'' ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ Η ΧΑΡΑ

Επιτέλους αποκαταστάθηκε η τάξη! Επιτέλους, φάγαμε κουφέτα. Ο γάμος της ΔΑΚΕ και της ΠΑΣΚ έγινε με κάθε επισημότητα. Κάναμε έκτακτη συνεδρίαση για να ανασυγκροτήσουμε το Δ.Σ. σήμερα μετά την παραίτησή μου. Θα υπενθυμίσω πως στις 2 Δεκεμβρίου 2013 στην αντίστοιχη διαδικασία, η ΔΑΚΕ είχε προτείνει Πρόεδρο δικό της, η ΠΑΣΚ επίσης τον ΔΙΚΟ της και το Ενιαίο Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο εμένα. Δεν θα αναμένατε και σήμερα οι δύο ΠΡΩΗΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ να προτείνουν δικό τους Πρόεδρο; ΟΧΙ. Αυτή τη φορά τα κουφέτα και οι συμφωνίες ήταν έτοιμα. Η ΠΑΣΚ δεν πρότεινε Πρόεδρο, μιας και στο πρόσωπο, την πολιτική φυσιογνωμία και τη συνδικαλιστική εκπροσώπηση του υποψηφίου της ΔΑΚΕ βρήκε τη γη της επαγγελίας ή της σωτηρίας της. 

Αυτοπροτάθηκα για Αντιπρόεδρος, αλλά έλαβα την ψήφο μου μόνο. Θα αναρωτηθείτε, το άλλο μέλος στο Δ.Σ. από το Ενιαίο Ανεξάρτητο Ψηφοδέλτιο δεν σε ψήφισε; Ο συνάδελφος δυστυχώς αντιμετωπίζει σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και δεν παρευρέθηκε. ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΜΕ 4 ΨΗΦΟΥΣ ΥΠΕΡ (2 ΠΑΣΚ, 1 ΔΑΚΕ και 1 ΕΣΑΚ) και 2 ΚΑΤΑ (Δική μου και 1 της ΔΑΚΕ) να προχωρήσουμε σε ανασυγκρότηση σήμερα, όταν σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον απουσιάζοντα συνάδελφο εκφράστηκε σε όλους ανοικτά η πρόθεσή του να κάνουμε Δ.Σ. αύριο ή μεθαύριο για ανασυγκρότηση. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΚΑΤΑ Τ' ΑΛΛΑ ''ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ'' ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟ 7ο ΜΕΛΟΣ.

Για την ιστορία, στις 27 Νοεμβρίου 2013, κάναμε Δ.Σ. και πρώτο θέμα ήταν η εκλογή Δ.Σ., αφού από τις 5 Νοεμβρίου δεν ήθελαν οι μεγάλες παρατάξεις να γίνει το όργανο με εκείνα τα ''παράξενα'' παιχνίδια για 2ετή θητεία. Τότε, το ένα μέλος της ΠΑΣΚ απουσίαζε στην ΑΔΕΔΥ και σύσσωμο το Δ.Σ. (πλην του εκπροσώπου της ΕΣΑΚ) έκαναν λόγο για μια μικρή υπομονή ώσπου να γυρίσει το μέλος της ΠΑΣΚ από το συνέδριο. ΤΟΤΕ, ΔΗΛΑΔΗ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΕΚΑΜΨΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΝΤΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΠΑΣΚ

Δεν φταίνε αυτοί όμως συνάδελφοι. Βρήκαν και τα κάνουν. Δεν έχετε καμία δικαιολογία αφού πλέον τα γνωρίζετε. Για τους δικούς σας όμως λόγους ανέχεστε καταστάσεις πρωτόγνωρες. 

ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ! Ο ''ΑΕΤΟΣ'' ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΤΥΧΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΟΧΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ. 

Καληνύχτα...

Ουδατζής Νίκος
ΠΕ60 Νηπιαγωγών
2ο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Ν.Μαρμαρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου