Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΔΟΕ...ΕΞΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΡΙΩΡΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι δεν είχα σκοπό να προκαλέσω ''ανώφελη αναστάτωση" (επική πολιτική έκφραση μεγαλοσυνδικαλιστή) σήμερα, στέλνοντας ωστόσο στα σχολεία του Ν.Χαλκιδικής την αίτησή μου για έκτακτο Δ.Σ. του Συλλόγου με αποκλειστικό θέμα την "εξοντωτική" εκπαιδευτική πολιτική εναντίον μας και φυσικά της παιδείας και του εκπαιδευτικού συστήματος. Ωστόσο, με πρόλαβε το δευτεροβάθμιο όργανό μας, η ΔΟΕ, με την αγωνιστική της αποφασιστικότητα. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΞΕΚΙΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ. Λίγο υποτονικά, λίγο επιφυλακτικά, αλλά ΠΑΝΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ.

Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 (ναι, μεθαύριο!) προκηρύχθηκε 3ωρη στάση εργασίας! ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΑΓΩΝΑΣ. Ρίγη συγκίνησης, αγωνιστικές ετοιμασίες, τρομπέτες παιανίζουν την αντεπίθεση. Να ασκήσω περαιτέρω κριτική στο δευτεροβάθμιο όργανό μας; Τα αυτονόητα θα πω κι εγώ. Αν αυτό είναι εκπροσώπηση 70.000 επαγγελματιών, λυπάμαι, για πλάκα είμαστε. Φανταστείτε τί σκέφτονται στο Υπουργείο για την αγωνιστική αποφασιστικότητα του συνδικαλιστικού μας οργάνου. Σύμφωνα με το καταστατικό του πρωτοβάθμιου οργάνου μας, τα μέλη του Δ.Σ. υποχρεούνται να συμμορφώνονται προς τις αποφάσεις της ΔΟΕ, γεγονός που προσδιορίζει και την αγωνιστική κινητοποίηση των εκπροσώπων σας, δηλαδή των επτά που μετέχουμε, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΝΤΑΣ ΣΑΣ, με παράσταση διαμαρτυρίας στην έδρα της Περιφέρειας!!! Για γέλια ή για κλάματα;
Εδώ ο κόσμος χάνεται και η Δ.Ο.Ε. .....

Όπως ενημέρωσα εχθές, κοινοποιώ αίτηση σύγκλισης έκτακτου Δ.Σ. του Πρωτοβάθμιου οργάνου μας άμεσα. Παρακαλώ τους εκπρόσωπους, στο Δ.Σ. των παρατάξεων, να υποστηρίξουν το αίτημα, πέρα από πολιτικές αντιπαραθέσεις και διαφορετικές εκπαιδευτικές πολιτικές προσλήψεις. Ας φανούμε πιο σοβαροί από το δευτεροβάθμιο όργανό μας. 

Η αίτηση που καταθέτω σήμερα. Πατήστε εδώ.

Ουδατζής Νίκος
ΠΕ60 Νηπιαγωγών
2ο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Ν.Μαρμαρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου