Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 6 & 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Αγαπητοί συνάδελφοι, όπως γνωρίζετε έχει προκηρυχθεί ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ από τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ την Τρίτη 6 και την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012. Όπως και στην προηγούμενη γενική απεργία, δηλώνω απερίφραστα την υποστήριξή μου σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων. Συμφώνησα και στην προηγούμενη απεργία ως προς την αναγκαιότητα, εκφράζοντας ανοικτά τη διαφωνία μου ως προς τη διάρκεια της απεργίας (24 ώρες). Ένα βήμα παρακάτω λοιπόν με τη 48ωρη απεργία. Το ζητούμενο της απεργίας είναι, όμως, όχι η προκήρυξή της, είτε είναι 48ωρη, είτε είναι ενός μήνα, αλλά η συμμετοχή των εργαζόμενων σ' αυτή. Ατελείωτα (ουσίας και μη) επιχειρήματα μπορεί κανείς να καταθέσει προσπαθώντας να πείσει εαυτόν και αλλήλους για το ορθό της συμμετοχής ή της αποχής. Προσωπικά επιχειρήματα, ιδεολογικά, πολιτικά, κομματικά. Για τον καθένα μας, μπροστά στην απόφαση συμμετοχής ή μη στην απεργία, κάποιο επιχείρημα θα κυριαρχήσει, είναι αυτό που θα δρομολογήσει την τελική μας απόφαση. 
Σκεφθείτε καλά συνάδελφοι, γιατί αυτή είναι η απαρχή της χειραφέτησής μας. Μπροστά στα κάθε είδους επιχειρήματα αποχής από την απεργία, η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ποιά θέση καταλαμβάνει στη σχετική λίστα επιχειρημάτων; Μπροστά στην προσπάθεια ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ πόση αξία έχουν ''χαμένα'' 100, 200 και 1.000 ευρώ. Απάνενατι στην προσπάθεια ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΜΑΣ, μόνο ένα μέσο διαθέτουμε, κυρίαρχο, αποφασιστικής σημασίας που φοβίζει! ΑΠΕΡΓΙΑ.
Με την ελπίδα, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να πραγματοποιηθεί μια ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ από τον κλάδο στις 6 & 7 Νοεμβρίου, σας εύχομαι καλή εβδομάδα και κυρίως ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ! 

Ουδατζής Νίκος
ΠΕ60 Νηπιαγωγός
2ο Ολοήμερο Νηπιαγωγείο Ν.Μαρμαρά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου